May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sorumluluğunda, 6-8 Mayıs 2024 tarihleri arasında ülkemizin gururu TUSAŞ kurumuna ortaöğretim öğrencileriyle ziyaret gerçekleştirilmiştir. Okulumuzdan Mert AY, Emre KALKAN ve Vedat İLERİ adlı öğrencilerimizin katıldığı gezide, Anka, Hürkuş, Atak, Hurjet ve KAAN uçak imalatı platformları gösterilmiş ve seri imalat aşamasına gelindiği anlatılmıştır. Ayrıca ziyaretimizde, TUSAŞ in kurulumundan bugüne dek yaşanan gelişmeleri hakkında bilgiler verilmiştir.

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni İpek Nur ÖZDEMİR koordinatörlüğünde "Kırıkhan'ın Doğası Fotoğraf Sergisi" düzenlendi. Fotoğraflarıyla sergiye katılan Sümeyra KARA (12/A), Mustafa KABATAŞ (12/E), Hatice Sultan KARACAOĞLAN (12/B), Muhammed Mustafa ANSEN (12/B), Muhammed Emin KAYA (12/A), Mehmet Sait KARTAL (12/E), Dilara ASLANMİRZA (12/D), Recep GÖRGÜLÜ (12/E), Bestami Batuhan KARATAŞ (12/D), Meryem EMİRDAĞ (12/B), İsmet Can PARLAK (12/C), Emine Nisa ŞANCI (12/C), Oğuz YETER (12/C), Melek ÇALIŞKAN (12/B), Zehra Nur UÇAR (12/C), Ali Rıza Recep SEVİNÇ (12/A), Sevilay KISMET (12/E), Havva BALAKAN (12/E), Meryem BOĞALSU (12/B), Meryem CAN (12/A), Haydar Furkan BAKŞİ (12/E), Feyza ÇAKIR (12/A), Osman Sefa GÖĞEBAKAN (12/E), Hemrin RIZIK (12/F), Esma Nur MUHAMMET (12/F), Hatice ZAVALLI (12/A), Osman GÖĞEBAKANLI (12/A) ve Furkan AÇAY (12/A) adlı öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda tüm sınıfların katımıyla futbol turnuvası düzenlenecektir. Turnuvaya katılmak isteyen takımların belirlenmesinden sonra kura çekimi yapılarak fikstür oluşturuldu. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Nis

İzmir'den gelen gönüllü kardeşlerimiz Mustafa YÜCEL, Merve İlim ÖZELMAS ve Pelin GÖKFİLİZ okulumuz kütüphanesine 293 adet roman, öğrencilerimize de 45 adet soru bankası hediye ettiler. Kendilerine okulumuzu ziyaretleri ve getirdikleri hediyeleri için çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve çocuklara o günün bayram ilan edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kutlama programı düzenlendi.

Nis

İlçemizde liselerarası "Ahh, Nerde O Eski Ramazanlar" konulu şiir yazma yarışması ve liselerarası "Paylaşarak Kolaylaştırmak Suretiyle Sevinç ve İyilikleri Çoğaltma, Hayırla Yad Ederek Güçlükleri ve Üzüntüleri Azaltma" temalı deneme yazma yarışmaları düzenlendi. Bu yarışmalara şiir alanında katılan Rukiye ÇELİK İlçe 3.sü, deneme yazma alanında katılan Berkay DOĞRU İlçe 3. sü oldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya yönelik tüm sınıfların katıldığı Kitap Okuma Etkinliği düzenlendi.

Mrt

Okul Randevu Sistemi ile birlikte veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, birçok Batı ülkesinde uygulanan ve okul müdürü ile öğretmen üzerinde bir randevu sisteminin oluşturulması yönündeki açıklamasının ardından çalışmalara başlayan MEB Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü, öğretmen-veli görüşmeleri için yeni bir dijital uygulama geliştirdi.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yılında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve programı hazırlayan Tarih öğretmenimiz Mehmet YARAR'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzuda afet ve acil durum hazırlığı kapsamında Deprem tatbikatı gerçekleştirdi. Tüm öğrenci ve öğretmelerimizin katılımıyla düzenlenen tatbikatta, deprem ve yangın gibi acil durumlar karşısında nasıl hareket edileceği uygulamalı olarak öğrenildi.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal CEYLAN, "Umuda Yolculuk Şiir Dinletisi” programını hazırlayan Kırıkhan Fen Lisesi Okul Müdürü Sayın Halil GELİCİ, Felsefe Öğretmeni Sayın Elçin DOĞRUER, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Sayın Işın KARADAĞ, Sayın Çiğdem YARAR ve öğrencileri makamında kabul etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal CEYLAN şiir dinletisi etkinliğinde sergilenen performanslardan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederek, öğrencilerimize hediye takdiminde bulundu.