Ara

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Cengiz TOPAL okulumuzu ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Ara

Ahbap Derneği tarafından Okulumuz öğrencilerine yönelik deneyim ve atölye seanslarının bulunduğu Bilime Açılan Kapı temalı Bilim Tırı etkinlikleri devam ediyor.

Ara

Ahbap Derneği tarafından Okulumuz öğrencilerine yönelik deneyim ve atölye seanslarının bulunduğu Bilime Açılan Kapı temalı Bilim Tırının açılışı yapıldı. Öncelikle bu imkanı okulumuza sağlayan Ahbap Derneğine ve Yöneticilerine, açılışa katılan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah DİNÇ, Şube Müdürü Hasan AY ve Finansbank Genel Müdürü Osman Bey'e katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş.'nin okulumuza yapmış olduğu yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yapılan plaket takdimi törenine katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah DİNÇ'e, Şube Müdürü Hasan AY'a ve Finansbank Genel Müdürü Osman Bey'e teşekkür ediyoruz.

Ara

Ahbap Derneği ve Fair For Life desteği ile Okulumuz Kırıkhan Fen Lisesi ve Pansiyonuna 2 ayrı kütüphane yapılmıştır. Ahbap derneği ve Fair For Life çalışanlarına teşekkür ediyoruz.