Öğretmenlerimizin yeri hepimizde ayrıdır. Bu nedenle sevgi sözcüklerini hak eden yegâne kişilerden biri onlardır. Hiç yılmadan, usanmadan öğrencileri için çabalayan öğretmenlere sevgimizi ne kadar anlatsak az gelir. Gelecek nesillerimizin yetişmesinde büyük emekleri olan saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 85.ölüm yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilere kitap hediye edildi.

Ekm

İlçemizde düzenlenen 29 Ekim Kros Yarışmalarında öğrencilerimiz kendi kategorilerinde İlçe 3. oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını törenle kutladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlu olsun.

Ekm

İlçemizde düzenlenen Kompozisyon yarışmasında öğrencimiz 10/B sınıfından Mert AY 3. oldu. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Ekm

Yazılı ve uygulamalı sınavlar ile değerlendirmelerine ilişkin usul ve esasları belirleyen "Millî Eğitim Bakanlığı Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi" yayımlandı

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları ve açıklamalar yayımlandı.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında 6 Ekim Cuma günü Din Kültürü Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizin hazırladığı Mevlid-i Nebi Programı düzenlendi. Program kapsamında tüm öğrencilerimize gül suyu ve lokum ikramı yapıldı. Emeği geçen Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kırıkhan Fen Lisesi Pansiyon Kayıt Evrakları

Ağu

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kırıkhan Fen Lisesi Pansiyonuna kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler e-Okul üzerinden başvurularını yaparak evraklarını tamamladıktan sonra okula getirmeleri gerekmektedir.

Ağu

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kırıkhan Fen Lisesi yerleşme sırasına göre Hayırsever Sayın Recep ATAKAŞ bursunu almaya hak kazanan öğrenci listesi

Ağu

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kırıkhan Fen Lisesi öğrenci forma örnekleri resimlerdeki gibidir. Her iki forma takımı da kullanılabilir.

Ağu

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde yaşadığımız asrın felaketinde Bakanlığımızın yeni Eğitim-Öğretim yılı için Okul tadilatımız başlamış olup, Eylül ayına yetiştirilmeye çalışılacaktır..

Hayırlı uğurlu olsun.