Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü uhdesinde yürütülen "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında Okul Panosu çalışmamızı tamamladık.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Münire YELEĞEN ve İsmail Burak ÖZCAN öğrencilerimizle birlikte Kurtlusoğuksu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Veli KOÇAK'I ziyarette bulundular. Bu ayki değerlerimiz: Sorumluluk ve Özdenetim

ÇEDES, 2021-2022 Eğitim öğretim yılında 48 ilde 703 okulda, 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminde ise 81 ilde 703 okulda uygulanmış bir projedir. Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 2022 – 2023 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi için sınırları genişletilen “ÇEDES PROJESİ” tüm okullarda yaygınlaştırıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü uhdesinde yürütülen " Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesinin ilimizde uygulanmasına ilişkin hazırlıklar tamamlandı.